Kezdőlapnak



Fekete István

Több vidéki tag is megjelent a közgyűlésen

 

A Városi Könyvtárban immár 18. alkalommal gyűltek össze a nagy magyar író tisztelői.
Bodó Imre elnök köszöntőjében megelégedetten tapasztalta, hogy az idén több vidéki tag is megjelent a közgyűlésen, Attalából, Gölléből, Szombathelyről, Balatonföldvárról, Bakról és Pécsről is.
A napirendi pontok ismertetése után megemlékeztek elhunyt tagjaikról, Molnár Ottó ny. újdombóvári plébánosról és Dr. Bencze Katalin belgyógyász főorvosról, akikről Szabados István tanár, költő saját versével emlékezett meg.
Szivek Éva Judit titkár az író műveiből idézett, majd Laki Tamás író, költő Fekete István költészetéről tartott rendhagyó irodalomórát.
Bodó Imre elnök adott számot az elmúlt évi munkáról, majd Tösmagi Lászlóné pénzügyi felelős számolt be az egyesület gazdálkodásáról.
A beszámolókat a tagság egyhangúan elfogadta és támogatta.
Az elnök a jövő évi terveket is ismertette, aki többek között elmondta, hogy az idei évben is megjelentetik évkönyvüket és a továbbiakban is meghirdetik a "Fekete István és én" c. rajzpályázatukat diákok részére. Tavasszal kirándulást szerveznek Pécsváradra és a Zengőre.
A közgyűlés után kötetlen beszélgetésre és vendéglátásra került sor, az Árok Pékség és Kiss László vállalkozó, illetve Bodó Imre elnök jóvoltából.






Vissza a hírekhez