Kezdőlapnak



Fekete István

A közgyűlés keretében mutatták be az új jubileumi évkönyvet

 

A nagy hagyományokkal és országos hatókörrel rendelkező egyesület immár a 17. közgyűlését tartotta meg a Városi Könyvtárban.
A napirendi pontok elfogadása után Fekete István íróra emlékeztek, majd Szivek Éva Judit titkár a nagy magyar író műveiből idézett. Szabados István tanár, költő elmondta az íróról szóló versét és több természettel kapcsolatos írását is előadta. Laki Tamás pedig a szeretet fontosságáról beszélt: "Béke és szeretet az élet minden rezdülése iránt" címmel.
Az elnöki és a pénzügyi beszámolók megvitatása és elfogadása után Bodó Imre elnök ismertette az idei év terveit is. Már beszámolójában is kitért az egyesület romló anyagi helyzetére, így az idei évben takarékos gazdálkodásra lesz szükség. A rajzpályázatot a jövőben is kiírják és az egyesületi évkönyvet is meg fogják jelentetni. A 15. jubileumi évkönyv bemutatása után minden résztvevőnek átadták a kiadványt. S végül szerény vendéglátásra került sor, majd Laki Tamás az író nagy-nagy tisztelője megtekintette a megújult Fekete István Múzeumot.







Vissza a hírekhez